دوشنبه 29 ارديبهشت 1404
تاریخ : دوشنبه 3 تير 1398
کد 78

معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان :روابط عمومی ها تولید محتوا داشته باشند

معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان :روابط عمومی ها تولید محتوا داشته باشند

معاون استاندار آذربایجان شرقی در جلسه شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی شهرستان با اشاره به جایگاه روابط عمومی ها درادارات بیان داشت : روابط عمومی ها باید رابطه دوسویه بین مردم و ادارات ایجاد کنند و این حرفه یک عرصه مهم و توانمند است .

فرماندار ویژه مرند افزود : جایگاه روابط عمومی ها به خوبی تبیین نشده و روابط عمومی فقط در نصب بنر و عکس و خبر نیست و این یک دیدگاه اشتباه است و باید  به جایگاه این حرفه بیشتر توجه شود .

گرشاسبی با اشاره به وظیفه مهم روابط عمومی ها در ارائه اخبار و عملکرد ادارت خود بیان داشت : روابط عمومی فقط خبر رسانی نیست بلکه باید مهندسی خبر در مقابل افراد جامعه و ارائه بهتر تلاشها و خدمات دستگاه مربوط را داشته و دفاع از عملکرد کند  و اجازه ندهد مانع تراشی انجام گیرد .

فرماندار ویژه مرند گفت: روابط عمومی یکی از پست ها حساس و مهم در ادارات است و باید  در بین مردم هویت سازی کند .

معاون استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ویژگی روابط عمومی ها بیان داشت: ویژگی بارز روابط عمومی پیام رسانی است و نباید  اهل مجادله و ستیز باشد  و با ارتباط بیشتر و بهتر و صمیمانه در جهت مسیری سازنده با نظام اداره و مردم شهرستان باشد .

نماینده عالی دولت در شهرستان تاکید کرد : روابط عمومی ها باید  آموزشهای لازم در جهت ارائه خدمت بهتر و آشنایی با شرح وظایف خود را طی کنند .

وی افزود : روابط عمومی ها  می توانند نقش موثری در توسعه شهرستان داشته باشند و نقش بیان حقایق را دارند نه تبلیغات بلکه باید به دنبال هویت سازی باشند .

گرشاسبی عنوان داشت: باید اصلاح ذهنیت داشته باشیم، نظام اداری شهرستان باید نگرش توسعه ای داشته باشد تا پیشرفت حاصل گرد .

وی تاکید کرد : روابط عمومی ها تولید محتوا داشته باشند و بر قوانین و مقررات اشرافیت کامل داشته باشند .

فرماندار ویژه مرند گفت: انتقال عملکرد مربوط به جامعه، انتقال مطلب و ارتباط سازی جز برنامه های روابط عمومی باشد .

معاون استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد : هنر روابط عمومی ایجاد رفتار سازنده ، بیان عملکرد به صورت علمی و کارشناسی به مردم و تبیین بهتر عملکرد در جهت تنویر افکار عمومی و مقابله با دشمن است .

وی تصریح کرد : مردم شهرستان مرند خوش فکر و از ایده و فکر آنها در جهت اصلاح امور استفاده کنیم و برقراری این ارتباط و دریافت فکر و ایده جز وظایف روابط عمومی ها است .

معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند در آخر بر برگزاری دوره های آموزشی تاکید کرده و افزودند : برگزاری دوره های آموزشی روابط عمومی  ها در جهت آموزش بهتر و کار علمی و تخصصی جز برنامه های شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان باشد .

 

در آخر این مراسم انتخابات شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان مرند با حضور اکثریت اعضا برگزار گردید

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 3 تير 1398
  • توسط کاربر روابط عمومی مرند
بارگذاری ...