فرماندار شهرستان ویژه مرند توسعه شهر را در گرو داشتن نگرش سیستمی دانست و گفت: باید بجای نگرش بخشی و منظری برای توسعه شهر، نگرش اجتماعی داشته باشیم.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند در گردهمایی مدیران مدارس شهرستان مرند، با بیان اینکه برای دستیابی به توسعه، تغییر نگرش لازم است، اظهار داشت: در کل دنیا مفهومی به نام سیستم وجود دارد که روش مدیریت برای کارآمدی با دقت بالاتر است و سیستم هر کشوری موثرتر باشد، آن کشور توسعه یافته تر است.
وی افزود: ما باید به موضوع تربیت نیز نگرش سیستمی داشته باشیم، زیرا که این نوع نگرش می تواند نسل را سامان داده و تربیت کند.
فرماندار مرند تاکید کرد: مدیران مدارس نیز باید نگرش جامع را به نسل کنونی و دانش آموزان انتقال داده و منافع جمعی و کلان را مورد توجه قرار دهند.
گرشاسبی ابراز داشت: تربیت در مدارس باید به نحوی باشد که دانش آموزان، اهل محاسبه بوده و نگاه اقتصادی و جامع به موضوعات داشته باشند.
وی به ضرورت توجه به مدیریت افقی اشاره کرد و افزود: با مدیریت افقی شکوفایی خلاقیت ها، انسان ها را به سمت هم افزایی سوق داده و موجب توسعه می شود.
گرشاسبی تولید فکر و اندیشه در مرند را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: اجرای اندیشه ها، حلقه مفقوده در شهر است که تربیت درست و باهم بودن نخبگان فکری و ابزاری می تواند این نقص را از بین ببرد.
وی تاکید کرد: مدیران ما باید بجای تصمیم سازی و تصمیم گیری، هماهنگ کننده باشند و آن تنها با تربیت نیروی انسانی مفید برای آینده و ایجاد ظرفیت آن میسر می شود.
گرشاسبی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در تربیت نسل با علاقه، گفت: با توجه به اینکه دشمن با رفتارهای مختلف، قصد گرفتن نسل از ما و ایجاد گسست در جامعه را دارد، باید نسلی را تربیت کنیم که خلاق و ایده پرداز باشد.
وی با تاکید بر عدم ورود مدیران به موضوع انتخابات اظهار داشت: مدیران مدارس به برگزاری پرشور انتخابات کمک کنند و در برابر دشمنی که به هیچ توافقی پایبند نیست متحد باشند.