همزمان با ایام دهه فجر چندین پروژه عمرانی، کشاورزی و صنعتی شهرستان مرند با اعتبار بیش از 759 میلیارد ريال مورد بهره برداری قرار گرفت.
️در هشتمین روز از ایام الله دهه فجر، با حضور معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، نماینده مردم شهرستانهای مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، فرماندار و مدیران شهرستان مرند، ۹ پروژه با اعتبار ۷۵۹میلیارد و ۲۸۰میلیون ریال به بهره برداری رسید.
پروژه ۱۴۴ واحدی مسکن مهر تعاونی کارگران شهرداری مرند در ۱۱ طبقه با مساحت ۵ هزار و ۲۵۰ متر مربع با اعتبار ۲۳۳ میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال، بهسازی و آسفالت بخش هایی از راه های مواصلاتی مرند-صوفیان، مرند-بازرگان و بخش کشکسرای به طول ۲۱ کیلومتر با اعتبار ۴۷۲ میلیارد ریال، آسفالت ریزی محوطه مسکن مهر ۱۸۴ واحدی کشکسرای به متراژ ۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع، دو واحد گلخانه در روستاهای بهرام و اربطان مرند به متراژ هرکدام ۳ هزار مترمربع و اعتبار هرکدام ۲۷ میلیارد ریال که ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰ تن خیار و گوجه فرنگی دارند، کارخانه تولید انواع کیسه های پلاستیکی با اشتغال ۲۲ نفر و سرمایه اولیه ۱۰۰ میلیارد ریال که ۱۰ میلیارد ریال آن از محل تسهیلات بانکی میباشد از جمله طرح های افتتاح شده در شهرستان مرند بود.
همچنین کلنگ ساخت ۲۵۲ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان مرند به زمین زده شد.