يکشنبه 21 ارديبهشت 1404
تاریخ : دوشنبه 9 تير 1399
کد 159

معاون استاندار آذربایجان شرقی: سرانه آرد شهروندان در شهرستان ذخیره شود

معاون استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به سهم آرد شهرستان تاکید کرد: سرانه آرد شهرستان باید در انبارهای شهرستان ذخیره شود تا بتوانیم در شرایط بحرانی بهتر مدیریت کنیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان ویژه مرند، معاون استاندار آذربایجان شرقی در جلسه کارگروه آرد ونان شهرستان با اشاره به وجود نمایندگی مستقل غله گفت:مرند یکی از شهرستانهای ویژه در کشور است و در حال حاضر تنها یک فرد نمایندگی و اداره امورات غله سه شهرستان را بر عهده دارد که باید به صورت مستقل و مجزا مختص شهرستان مرند باشد.

وی افزود: نباید شهرستان مرند را با سایر شهرها مقایسه کرد و نیاز به نمایندگی مستقل دارد.

معاون استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به سهم آرد شهرستان تاکید کرد: سرانه آرد شهرستان باید در انبارهای شهرستان ذخیره شود تا بتوانیم در شرایط بحرانی بهتر مدیریت کنیم.

وی افزود:در شهرستان مرند امکانات و شرایط ذخیره سازی به خوبی فراهم است و باید سرانه آرد شهروندان مرندی در خود شهرستان ذخیره شود.

گرشاسبی گفت: وجود کارخانه آرد سازی در شهرستان مرند یک ظرفیت و پتانسیل مثبت است و با وجود این کارخانه و شرایط ذخیره سازی نباید سهم آرد شهرستان در سایر شهرها ذخیره شود.

وی در ادامه با اشاره به واگذاری امکان حمل آرد به سایر شرکت های حمل گفت: یک شرکت توانایی توزیع و پخش آرد در بین واحد ها را نمی تواند به خوبی داشته باشد و با توجه به گستردگی توزیع نیاز به شرکتی دیگر است.

وی افزود: هدف اصلی ایجاد رقابت و توزیع مناسب در بین شرکت های حمل و نقل است و باید از متمرکز بودن خارج شود.

فرماندرا شهرستان ویژه مرند با اشاره به شرایط بحرانی کرونا گفت: در ماههای گذشته  و در شرایط بد بیماری کرونا متاسفانه افراد سودجو با شایعه پراکنی در تلاش برای ایجاد بر هم زدن آرامش بودند و مردم در صف های طولانی نان بودند که با تدابیر لازم و توزیع آرد بیش از حد نیاز شهرستان توانستیم این مشکل را برطرف و مردم را به آرامش برسانیم.

معاون استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش بازرسی از واحد های نانوایی گفت: با توجه به تعداد گسترده نانوایی ها در شهر و روستا ها نیاز به افزایش دفعات بازرسی از واحد ها وجود دارد و باید تمهیداتی در این زمینه اتخاذ شود.

وی افزود: تیم بازرسی از نانوایی ها افزایش یابد و نفرات بازرس بیشتر شود و اکیپ ها از دستگاه های مختلف تشکیل شود.

داود گرشاسبی ادامه داد : با توجه به بیماری کووید ۱۹ رعایت بیشتر از قبل پروتکل های بهداشتی برای مقابله با بیماری از سوی نانوایی ها اتخاذ و گشت های ویژه بهداشتی تشکیل شود.

وی با اشاره به خرید گندم از کشاورزان گفت: برای خردید گندم از کشاورزان دستورالعمل های آن صادر شده و باید نسبت به آن توجه بیشتری صورت گیرد و محدودیت های ورود و خروج گندم توسط دستگاه های ذیربط اعمال شود.

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 9 تير 1399
  • توسط کاربر روابط عمومی مرند