پنجشنبه 27 دي 1397 11 جمادى الأولى 1440 17 ژانویه 2019
تاریخ : چهارشنبه 28 آذر 1397
کد 24

معاون استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت بهبود و ارتقای کیفیت آرد ونان مردم تاکید کرد

معاون استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت بهبود و ارتقای کیفیت آرد ونان مردم تاکید کرد

گرشاسبی معاون استاندار آذربایجان شرقی ، در جلسه شورای آرد ونان شهرستان بیان داشت: نان مهمترین بخش سبد غذایی است و به این دلیل باید برای استاندارد سازی کیفیت آرد ونان موضوع نظارت را جدی گرفت . فرماندار ویژه مرند بیان داشت: بحث تامین مطلوب و با کیفیت قوت غالب مردم ، امری حیاتی و مهم می باشد چرا که این مهم با سلامت افراد جامعه سرو کار دارد و با لحاظ این اهمیت و حساسیت باید توجه ویژه ای به نان توسط مسئولین و اتحادیه نانوایان کرد .

گرشاسبی معاون استاندار آذربایجان شرقی ، در جلسه شورای آرد ونان شهرستان بیان داشت: نان مهمترین بخش سبد غذایی است و به این دلیل باید برای استاندارد سازی کیفیت آرد ونان موضوع نظارت را جدی گرفت .

فرماندار ویژه مرند بیان داشت: بحث تامین مطلوب و با کیفیت قوت غالب مردم ، امری حیاتی و مهم می باشد چرا که این مهم با سلامت افراد جامعه سرو کار دارد و با لحاظ این اهمیت و حساسیت باید توجه ویژه ای به نان توسط مسئولین و اتحادیه نانوایان کرد .

وی افزود: نانوایی ها باید دقت کافی را در پخت نان داشته باشند چون هر مشکلی در نان ایجاد شود در سلامت خانواده ها تاثیرگذار خواهد بود.

گرشاسبی با بیان اینکه مهارت تولید نان کیفی و مناسب از طریق آموزشهای لازم پیگیری شود گفت: بر روند تهیه و توزیع گندم ، بهداشت فردی و محیط نانوایی ها ، پخت کیفی و عرضه مطلوب نان ، نظارت دقیق و مستمر صورت گیرد .

رئیس کارگروه آرد ونان شهرستان مرند ادامه داد : در این شهرستان چندین واحد نانوایی فاقد پروانه به راحتی فعالیت می کنند که دور از انتظار بوده و اتحادیه و اتاق اصناف توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند .

فرماندار ویژه شهرستان مرند در ادامه سخنان خود بر روند افزایش بازرسی به صورت مستمر ، برخورد جدی با نانوایان متخلف  هم در شهر و روستای تابعه تاکید کرد .

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 28 آذر 1397
  • توسط کاربر روابط عمومی مرند